Контакт телефон: +389 2 2551 213

Одберете јазик

За нашето производство

Компанијата Мак Мадесјо е специјализирана за изработка на машински делови за единечно производство и мали серии.Ние повеќе од 15 години успешно работиме за шведскиот пазар односно најголемиот дел од деловите кои се изработуваат се за шведскиот пазар со желба и амбиција да се прошириме и на други подрачја.Нашата компанија изработува делови од комплексен тип за единечно производство што указува на голем квалитет,професионализам и долго искуство кое го поседува нашиот тим на вработени.

Тимот на вработени во компанијата Мак Мадесјо е специјализиран за сите типови на машинска обработка од глодање , дупчење , брусење ,стругање , штосување .