Контакт телефон: +389 2 2551 213

Одберете јазик

Контакт

За било каква информација, слободно контактирајте не преку формата долу

Име

Презиме

Емаил

Телефон

Вашата Порака

Лица за Контакт

dad

Благојче Велјаноски
извршен директор
+389 75 422 636

son

Филип Велјаноски
менаџер на производство
+389 78 443 588
veljanoski.makmadesjo@gmail.com

Локација

Компанијата се наоѓа во Скопје на
улица Перо Наков ББ во објектот на
Караорман

Телефон +389 2 2551 213

Емаил info@makmadesjo.mk