Контакт телефон: +389 2 2551 213

Одберете јазик

За Компанијата

Компанијата Мак Мадесјо е машинска компанија које е формирана во 1997 и веќе долг период успешно работи на машинското поле како компанија за производство на машински делови и алат.

Компанијата во моментов има 12 вработени со долго рабоотно искуство и познавање во оваа проблематика и висок степен на професионалност.

Лица за Контакт

dad

Благојче Велјаноски
извршен директор
+389 75 422 636

son

Филип Велјаноски
менаџер на производство
+389 78 443 588
veljanoski.makmadesjo@gmail.com